Daniel Radcliffe s-a confruntat cu dependenţa de alcool

Daniel Radcliffe a decis să vorbească despre dependenţa de alcool cu care s-a confruntat de la vârsta de 18 ani în timp ce lucra la „Harry Potter and Half Blood Prince”, a 6-a parte a seriei Harry Potter.

Actorul, în vârstă de 22 de ani, a declarat într-un interviu pentru revista GQ că a apelat la alcool pentru a se bucura de lucrurile obişnuite într-o altă manieră: Au fost câţiva ani în care am fost îndrăgostit de ideea că pot avea modul de viaţă al unei oarecare persoane celebre…un mod de viaţă care nu mi se potrivea”.

Daniel Radcliffe a renunţat la alcool abia în luna august a anului trecut, iar acum preferă să petreacă timpul liber alături de iubita sa decât sa îşi facă de cap.

„Mă bucur că am o relaţie în care mă simt bine în cea mai mare parte a timpului. Însă oricât de mult aş dori să fiu o persoană care merge la petreceri şi îşi permite să bea câteva pahare şi să se simtă bine, asta nu este valabil şi pentru mine. Nu reuşesc să fac acest lucru. Prefer să stau în casă să citesc, ori să vorbesc cu cineva care să mă facă să râd. Nu este nicio ruşine să îţi trăieşti viaţa în linişte. Asta a fost marea mea realizare din ultimii ani.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments