D’Angelo arestat dupa ce a fost la prostituate

Cantaretul D’Angelo are din nou probleme cu politia. De data aceasta artistul a fost retinut dupa ce a vrut sa intretina relatii sexuale cu o prostituata pentru suma de 40 de dolari, insa ghinionul lui a fost ca „prostituata” era agent NYPD sub acoperire. In momentul arestarii, artistul avea la el suma de 12.000 de dolari.

Intamplarea s-a petrecut sambata trecuta, iar reprezentanta artistului Lindsay Guion, a declarat : „Stim ca sunt multe speculatii cu privire la arestarea lui D’Angelo la New York, weekendul trecut. Vrem ca fanii si marele public sa stie ca D’Angelo a pledat nevinovat si a contestat acuzatiile formulate impotriva lui”

Nu este pentru prima data cand cantaretul are probleme cu legea. In anul 2005, D’Angelo, pe numele adevarat, Michael Archer, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, cu suspendare, pentru posesie de cocaina, iar in acelasi an i-a fost suspendat permisiul de conducere pentru 18 luni, pentru posesie de marijuana si sofat sub influenta alcoolului.

Ce se va intampla de aceasta data? Vom afla si vom vedea daca nu cumva sentinta va intarzia cel de-al treilea album al starului, programat sa fie realizat in acest an.

D’Angelo a declarat ca el spera ca publicul sa „permita sistemului american de justitie sa rezolve aceasta problema inainte ca oricine sa traga concluzii pripite.”

Concluzia: Cu 12.000 de dolari in buzunar, tanjeste dupa prostituatele de pe strada pentru 40 $ ? Sunt sigura ca ar fi putut merge intr-un club dragut si si-ar fi putut alege cu usurinta o fata pe care s-o duca acasa fara probleme cu legea si alte complicatii sau, pur si simplu ar fi putut apela o agentie de escorta!

In cazul in care acest lucru este adevarat, Shame on you D!

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments