Cum își răsfață Beyonce si Jay-Z fetița.

Când vine vorba de bunăstarea primului lor copil, Jay-Z și Beyonce nu se uită la bani. Așa că își răsfață fiica în fel și chip.

Beyonce a avut parte de condițiile unui hotel de cinci stele în spațiul în care a fost internată ca să nască. Canapele de piele, televizoare cu ecran plat și o bucătărie privată, sunt doar câteva dintre dotările speciale pe care mega-apartamentul închiriat de celebra mămică le-a avut. Se pare că unitatea medicală are șapte apartamente de lux, ai căror pereți pot fi modificați în așa fel încât o persoană să poată închiria mai multe, iar Beyonce a închiriat cel puțin patru astfel de apartamente, la un preț cuprind între șapte și opt sute de euro fiecare.

Acum, conform unui apropiat al cuplului, micuța Blue Ivy Carter are în total șase bone, cercei cu diamante, brățară de platină și biberon cu safire roz încrucișate. Cea mică a stabilit deja un record pe piața muzicala, dat fiind că Jay-Z a lansat piesa „Glory„, feauturing B.I.C ( prescurtare de la Blue Ivy Carter), aceasta fiind cea mai tânără persoană care a ajuns în topul Billboard, pe locul 74.

Ce părere aveți despre modul în care cuplul își răsfață fetița?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments