Christina Aguilera, pe coperta Latina Magazine

Între filmările pentru al doilea sezon al show-ului The Voice, şi înregistrările pentru al 5-lea album de studio din carieră, Christina Aguilera, în vârstă de 31 de ani, a acordat un interviu pentru revista Latina Magazine, apărând şi într-o şedinţă foto pentru paginile aceleiaşi reviste.

Despre faptul că s-a căsătorit şi a divorţat atât de tânără:
 

Am fost prea tânără? Deloc. Am făcut ceea ce trebuia la momentul potrivit… Cu siguranţă nu am fost prea tânără. Mereu am fost mai în vârstă pentru vârsta mea.

 

Despre înaintarea în vârstă:
 

Eram pe platourile de filmare pentru producţia ‘Burlesque’, coreograful avea 19 ani, m-am uitat în jur la dansatori şi am spus: ‘Sunt cea mai în vârstă persoană din această cameră! Când s-a întâmplat asta?’

 

Despre reluarea legăturilor cu tatăl ei:
 

Am tot vorbit despre cât de dificilă a fost copilăria mea, şi sunt sigură că şi el a auzit. Nu poate fi fericit. Aşa că, poate într-o bună zi, vom lua prânzul… Am 31 de ani acum. Poate este timpul pentru asta.

 

Despre odihna după filmările pentru showul The Voice:
 

De fiecare dată când filmez pentru The Voice, e o experienţă intensă. Astăzi de exemplu, fostul meu soţ îl are pe cel mic, şi nu avem filmări, aşa că tot ceea ce am făcut a fost să dorm, să dorm… Iubesc să fac totul în patul meu. Mâncatul, dormitul, este teritoriul şi tronul meu… Fac totul în patul meu.

 

Despre cum tratează bârfa şi criticile negative:
 

Nu le citesc. Vreodată… De ce să citesc ceea ce spun ceilalţi – bine sau rău?

 

Despre criticile conform cărora nu este suficient de… latină:
 

A trebuit să mă descurc cu asta toată viaţa mea. Nu vorbesc limba fluent. Şi sunt împărţită exact la mijloc, jumătate irlandeză, jumătate ecuadoriană. Nu ar trebui să-mi dovedesc etnia nimănui. Ştiu cine sunt.

 

Despre un nou album în limba spaniolă:
 

Tot ceea ce ştiu este că nimeni nu-mi poate spune că nu sunt o femeie latină mândră de originile mele… M-am încăpăţânat să înregistrez primul meu album în limba spaniolă din motivul acesta, şi plănuiesc încă unul, deşi nu vorbesc limba spaniolă. Sunt sigură că asta îi nemulţumeşte pe câţiva.

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments