Christina Aguilera, în colaborare cu Eminem?

Zvonurile privind o eventuală colaborare între ‘vocea generaţiei noastre’ şi ‘rapper-ul generaţiei noastre’ au luat naştere acum câteva luni bune, însă diverse surse din anturajul Christinei continuă să pună paie pe foc.

Astfel, conform aguileraonline.com, aflăm că atât Aguilera cât şi Eminem sunt tare puşi pe treabă, fiind entuziasmaţi cu privire la colaborarea lor, care ar urma să apară pe viitorul material discografic al Christinei. Interesant, ţinând cont de uriaşa controversă pe care conflictul dintre cei doi a stârnit-o, acum mai bine de 10 ani, când Eminem a compus o piesă special pentru Christina, intitulată ‘The Real Slim Shady‘.

Shit, Christina Aguilera better switch me chairs
so I can sit next to Carson Daly and Fred Durst
and hear ‘em argue over who she gave head to first.

În fine, prin aparenta colaborare, ambii vor să arate publicului că au lăsat totul în urma lor. Aguilera ştie destul de bine că are nevoie de un hit care să o menţină în vârful clasamentelor, după succesul nesperat al lui ‘Moves Like Jagger‘, iar un duet cu Eminem s-ar ocupa destul de bine, momentan, de cariera Christinei. Piesa va fi produsă de William Orbit, cunoscut mai ales pentru contribuţia sa la albumul Madonnei, ‘Ray Of Light’ (1997), iar sursele de mai sus declară că este o piesă destul de ‘întunecată’, fiind mai bună decât megahit-ul lui Eminem în colaborare cu Rihanna din 2010, ‘Love The Way You Lie‘.

Oare ar merge o colaborare Christina + Eminem? Personal, judecând după potenţialul vocal greu de egalat al Christinei şi versurile lui Eminem, cred că piesa asta are şanse să ajungă un mare hit.

Mai jos, piesa lui Eminem, ‘The Real Slim Shady’, dar şi ultimul single solo al Christinei, ‘You Lost Me‘.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments