Chris Brown, implicat într-un nou scandal!

Odată cu cea de-a 54-a ediţie a premiilor Grammy din data de 12 februarie, s-au împlinit 3 ani de la incidentul în care Chris Brown a agresat-o fizic şi verbal pe prietena sa de atunci Rihanna, cu o seară înainte de decernarea prestigioaselor premii din acel an.

După ce Chris Brown a fost practic banat de la participarea la vreo ediţie a premiilor Grammy începând din 2009, iată că membrii Academiei Americane de Arte au hotârât ca, în acest an, că Brown merită o a doua şansă, aceştia oferindu-i invitaţia de a urca pe scenă pentru a interpreta un medley format din cel mai nou single, ‘Turn Up The Music‘, şi deja hitul ‘Beautiful People‘ şi, totodată, un premiu Grammy pentru cel mai bun album R&B – ‘F.A.M.E.’

În timp ce fanii lui Chris au fost foarte încântaţi de faptul că acesta a primit o a doua şansă din partea Academiei, câteva celebrităţi, dar şi o parte din telespectatorii celei de-a 54-a ediţii a premiilor Grammy nu au fost prea mulţumiţi de ideea că publicul este gata să treacă peste fapta aproape criminală comisă de Chris acum 3 ani.

Printre celebrităţile care şi-au exprimat vehement dezacordul cu revenirea la sentimente mai bune faţă de Chris Brown şi faptele sale s-au numărat Miranda Lambert sau Jack Osbourne, iar actorul Wil Wheaton şi-a atras destui simpatizanţi cu un mesaj postat pe platforma de socializare Twitter:

‘Toţi cei care aparent au uitat ceea ce Chris Brown i-a făcut Rihannei ar trebui să citească raportul emis de poliţie cu privire la faptele comise de acesta.’

Avalanşa de opinii negative nu i-a căzut bine lui Brown, acesta având practic un atac de furie, postând mesaje care mai de care agresive pe aceeaşi platformă de socializare Twitter, mesaje care eventual au fost şterse.

Urâţi-mă cât vreţi pentru că am câştigat un Grammy! Acum, ăsta e definitivul ‘duceţi-vă dracului’!

Nu suficient de repede într-atât încât print screen-uri ale acestora să nu fie făcute publice.

Voi ce credeţi? A primit Chris Brown o nouă şansă mult prea repede? Sau trebuia să mai treacă ceva timp de la incidentul de acum 3 ani ca acesta să poată reveni pe scena Grammy-urilor?

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments