Charlize Theron si Keanu Reeves sunt impreuna (Video)

Frumoasa Charlize Theron si actorul Keanu Reeves au fost zariti iesind din restaurantul Bouchon din Beverly Hills, un cartier exclusivist din Los Angeles, inbratisandu-se si sarutandu-se de mama focului nepasandu-le de faptul ca paparazzi roiau in jurul lor.
Cei doi actori au jucat impreuna in filmele „Pact cu Diavolul” (1997) si „Idila de noiembrie” (2001).

Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar, pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004), şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul în nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009). Actriţa a jucat, alături de Viggo Mortensen, şi în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat.”

Keanu Reeves s-a consacrat la Hollywood cu personajul Neo din trilogia SF „Matrix”. Alte roluri importante sunt cele din filmele „Dragoste şi moarte în Idaho” (1991), alături de River Phoenix, „Pact cu diavolul” (1997), alături de Al Pacino, precum şi „Speed – Cursa infernală” (1994) şi „Constantin” (2005). În ianuarie 2005, Reeves a fost recompensat cu o stea pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood. Printre cele mai recente roluri ale starului american se numără cel din filmul SF „Ziua în care Pământul se opri”, dar şi cel din „Vieţile secrete ale Pippei Lee/ The Private Lives of Pippa Lee”, regizat de Rebecca Miller, în care joacă alături de Robin Wright.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments