‘Charlie Hebdo’ – o tinta vulgara

Creatiile acestei publicatii de caricatura sunt intr-adevar naspa’. Cine chiar n-are alta treba poate sa se uite pe ele.
Chiar nu merita osteneala, dar unii sunt intaratati pana si de ceea ce acest ziar posteaza pe Tweeter. Pe 7 ianuarie 2015, birourile ziarului ‘Charlie Hebdo’ au fost atacate de trei barbati mascati si inarmati, care au impuscat 10 oameni si 2 politisti. Iham.
‘Charlie Hebdo’ e o tinta de mult timp, si asta chiar din anul infiintarii, 1970, cand predecesorul ‘Hara-Kiri Hebdo’ a fost inchis de guvernul francez pentru ca l-a ironizat pe Charles de Gaulle; au urmat fel de fel de intrigi ieftine specific frantuzesti; in 2008, proces, in 2011, atac cu bomba, in 2006 si 2012, puternice controverse etc.
Atacurile si nu caricaturile publicate au transformat revista satirica intr-un nume cunoscut pe glob si au scos-o din faliment. Editia speciala dupa atac au adus un venit de 34 de milioane de dolari, caci vanzarile au crescut brusc de 5 ori.
Ei publica plini de sarguinta, iar jihadistii n-au pace: „We will not rest untill we stay in front of you, unmocked!”

05c-angry_man_image_Vedetepenet.ro

Totusi, cei care au spus: „Je suis Charlie” sunt totalmente ignoranti, dar imediat dupa atac au pretins ca ar fi auzit de revista obscura.

Ce ar putea sa mai urmeze?

Charlie_Vedetepenet.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments