VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

CHANNING TATUM se iubeste cu JESSIE J

Channing Tatum, unul dintre cei mai râvniți burlaci de la Hollywood, formează un cuplu cu Jessie J.

Este prima dată când Channing este surprins cu noua iubită, după divorțul de Jenna Dewan.

Actorul și Jessie J au o relație de puțin timp și au decis să nu o mai țină la secret.

Potrivit dailymail.co.uk, Channing Tatum a fost prezent la mai multe concerte pe care le-a susținut artista britanică, iar de curând ei au fot surprinși jucând golf. “E ceva nou, ei au parte de multă distracție”, a declarat o prietenă a artistei.

Channing Tatum și Jenna Dewan au fost căsătoriți timp de 10 ani, însă de curând ei au hotărât că cel mai bine ar fi să divorțeze, publicând un mesaj pe rețelele de socializare. Iată doar o parte din acesta: “Am hotărât să ne despărțim. Ne-am îndrăgostit nebunește acum mulți ani și am avut o călătorie maagică împreună. Nu s-a schimbat absolut nimic la dragostea pe care ne-o purtăm unul altuia, dar dragostea este o aventură frumoasă care ne duce acum pe drumuri separate. Nu există secrete sau evenimente desfrânate care să ne facă să luăm această decizie – suntem doar doi prieteni buni care au realizat că a venit momentul să se depărteze și să se ajute unul pe celălalt să trăiască o viață cât mai frumoasă și mai împlinită.”

Channing și Jenna au fost căsătoriți aproape nouă ani (2009 -2018) și au o fetiță, Everly Elizabeth Maiselle, născută în 2013. Channing Tatum este cunoscut din filme precum Magic Mike, The Hategul Eight, Hail, Caesar! sau Logan Lucky.

 


*