Celebrităţi care au „vizitat” închisoarea

Unele celebrităţi, deşi au bani pentru a trăi liniştiţi pentru tot restul vieţii, îşi complică singure existenţa şi ajung pe prima pagina a revistelor de scandal, fiind prezentate ca modele negative, sau la închisoare.

1. Nick Nolte – Starul din „Om bogat, om sărac” a fost condamnat la 6 luni de închisoare în anul 2002, după ce a fost prins la volanul maşinii sale sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

2. Mel Gibson a avut de pătimit de pe urma consumului de alcool şi a injuriilor adresate unui şerif. La aceste acuzaţii s-au adaugat şi declaraţiile sale antisemite şi rasiste.

3. Paris Hilton – moştenitoarea unuia dintre cele mai mari lanţuri hoteliere din lume a ispăşit o condamnare de 45 de zile într-un penitenciar pentru femei. Paris a fost prinsă de mai multe ori sub influenţa băuturilor alcoolice la volanul maşinii sale.

4. Lindsay Lohan – Tânăra actriţă este în prezent încarcerată pentru consum de droguri şi încălcarea regulilor eliberării condiţionate, dar detenţia nu îi este necunoscută, în trecut fiind condamnată pentru că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a lovit o maşina de poliţie.

5. Nicole Ritchie – Fiica celebrului celebrului cântăreţ Lionel Ritchie a reuşit performanţa de a sta în detenţie doar 82 de minute. Nicole a invocat faptul că este însărcinată şi astfel a scăpat de pedeapsa de 4 zile. Motivul pentru care a ajuns la închisoare a fost conducerea maşinii pe contrasens.

6. Hugh Grant – Simpaticul actor britanic a trecut de mai multe ori prin arestul poliţiei după ce a fost surprins făcând sex cu o prostituată.

7. Lil’ Kim – Cântăreţei i-a fost acordată o pedeapsă de un an şi o zi de închisoare pentru sperjur. Aceasta a minţit în legătură cu nişte împuşcături care au avut loc în Manhattan.

8. Snoop Dogg – Rapperul a fost acuzat şi închis în anul 1990 pentru posesie şi vânzare de droguri, iar în 1996 a fost achitat într-un proces de crimă.

9. Bill Gates – În tinereţe a fost arestat în anii 1975, 1977 şi 1989 pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

10. Yasmine Bleeth – Nici frumoasa actriţă din Baywatch nu a fost scutită de detenţie. După ce a comis un accident rutier, a fost testată şi s-a descoperit că era băută şi sub influenţa drogurilor. A fost condamnata în 2001 la 2 ani de închisoare cu suspendare, 100 de ore de muncă în folosul comunităţii şi teste regulate antidrog.

11. James Brown – Regretatul cântăreţ a fost arestat în 2004 când avea 71 de ani după ce soţia sa, mai tânără cu 33 de ani, a sunat la poliţie şi l-a reclamat pentru violenţă domestică. Artistul a fost reţinut doar pentru o noapte, întrucât soţia nu a formulat o plângere oficială. A plătit totuşi 1100 de dolari amendă. Însă violenţa domestică nu a fost singura sa infracţiune. La 16 ani a fost trimis la centrul de reabilitare din Toccoa unde a stat 3 ani, fiind acuzat de jaf armat. În decembrie 1988 a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru posesie de droguri. A fost eliberat în 1991 pentru bună purtare.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ciaunel
10 years ago

dita mecla bill gates:))