Cele mai interesante 5 momente ale Oscarurilor de anul acesta!

Cea de-a 84-a ediţie a decernării premiilor Oscar de anul acesta nu a surprins doar prin câştigătorii săi – Meryl Streep a câştigat pentru a 3-a oară Oscarul pentru ‘Cea mai bună actriţă’ (Margaret Thatcher – ‘The Iron Lady’), sau actorul francez Jean Dujardin, care a câştigat Oscarul pentru ‘Cel mai bun actor – ‘The Artist’ – ci şi prin câteva momente care cu siguranţă vor rămâne în memoria spectatorilor cât şi a telespectarilor ediţiei din acest an a premiilor Oscar.

Astfel, cei de la US Magazine au publicat o listă a celor mai memorabile, interesante, 5 momente ale Oscarurilor din acest an.

5. Sacha Baron Cohen îl umileşte pe Ryan Seacrest:

Intrat în pielea şi costumul personajului său actual din pelicula ‘The Dictator’, care va fi lansată anul acesta, Sacha Baron Cohen a sosit pe covorul roşu cărând un bol în care pretindea că se află cenuşa dictatorului nord-coreean Kim Jong Il. Şocul a intervenit în momentul în care Sacha Baron Cohen a vărsat cenuşa pe prezentatorul Ryan Seacrest, care îi lua un interviu actorului.

4. Problemele cu rochia ale lui Jennifer Lopez:

În ceea ce a reprezentat cel mai căutat moment de pe internet al serii, Jennifer Lopez a urcat pe scena premiilor Oscar alături de co-prezentatoarea Cameron Diaz, aceasta purtând o ţinută foarte îndrăzneaţă, marca Zuhair Murad. Deşi cârcotaşii au fost de părere că Lopez, în vârstă de 42 de ani, a purtat creaţia doar pentru a atrage privirile asupra ei, stililstul personal al divei a declarat că nu este vorba de aşa ceva.

3. Angelina Jolie îşi arată coapsele pe scenă:

Mai veselă ca oricând, Angelina Jolie nu a putut să se abţină din a-şi arăta piciorul drept, descoperit de o creaţie Versace. Prezentând premiul pentru ‘Cel mai bun scenariu adaptat’ şi ‘Cel mai bun scenariu’, Jolie, în vârstă de 36 de ani, şi-a pus mâna în şold în ceea ce părea o poziţie pentru o sesiune foto în toată regula. Scenaristul fimului ‘The Descendants’, Jim Rash, nu s-a putut abţine din a parodia ulterior gestul Angelinei.

2. Momentul emoţionant al actriţei Octavia Spencer:

Octavia Spencer a câştigat premiul pentru ‘Cea mai bună actriţă în rol secundar’, pentru rolul lui Minny Jackson din pelicula ‘The Help’. În momentul în care actriţa în vârstă de 39 de ani a urcat pe scenă, aceasta a fost copleşită de emoţii, izbucnind în lacrimi la vederea întregii săli aplaudându-o din picioare.

1. Emma Stone şi Ben Stiller prezintă premiul pentru ‘Cele mai bune efecte vizuale’

Prezentând premiul pentru cele mai bune efecte vizuale alături de actorul Ben Stiller, tânăra actriţă Emma Stone a decis să treacă peste dialogul de rutină pe care majoritatea celor care urcă pe scenă în calitate de prezentatori îl folosesc. ‘Stai, să nu ne grăbim. Să ne distrăm puţin! Tu ar trebui să fii încrezut, eu te pun la colţ, tu îmi spui că sunt drăguţă, iar eu îţi spun că nu ai nicio şansă!’

Aţi urmărit gala premiilor Oscar din acest an? Cum vi s-a părut?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
provip.ro
11 years ago

sweet , verry nice