Cele mai ciudate apariții de la Premiile Grammy 2012

Gala premiilor Grammy a fost un eveniment plin de culoare, de fast, de lume bună și de paparazzi. Dar, covorul roșu nu a scăpat de outfituri inedite și ciudate, iar vedetele au uimit din nou cu ținute mai mult decât neașteptate.

Gafele vestimentare au scandalizat criticii de modă, însă celebritățile de la Hollywood nu se lasă afectate de afirmațiile acestora și profită de astfel de evenimente pentru a ieși în evidență prin ținută, coafură, machiaj sau accesorii.

Nicki Minaj a purtat o creație Versace realizată special pentru ea. Aceasta a fost îmbrăcată din cap până în picioare în roșu, având acoperit fiecare centimetru al corpului său. Cântăreața a fost însoțită de un bărbat îmbrăcat în preot, iar presa a scris că artista a optat pentru o astfel de ținută pentru a promova noul single „Roman in Moscow”. Apariția sa a fost una destul de bizară, mulți considerând că a mers mult prea departe și că a luat în decădere biserica.


Sasha Gradiva este o cântăreață cu origini rusești care a uimit publicul cu o ținută eleganta, la care a asortat un accesoriu neobișnuit: o armă din metal care te duce cu gândul la războiul intergalactic, nu la decernarea de premii în industria muzicală.

Compozitoarea Bonnie McKee a defilat pe covorul roșu într-o rochie interesantă și plină de culori vii. Ținuta combină culori, precum gri și galben și a fost asortată cu o pereche de pantofi într-o nuanță metalică. Ținuta a fost una total nepotrivită pentru eveniment.

Porcelain Black a avut o apariție cel puțin bizară- o rochie care seamănă foarte mult cu un halat și care îi lasă la vedere destul de mult din sâni și lenjeria intimă.

Cyndi Lauper a purtat o ținută care nu o avantaja deloc, părul completând imaginea neispirată.

Robyn, cântăreața de origine suedeză, a ales să poarte un tricou alb simplu cu o fustă din satin albă, mai scurtă în față și mai lungă în spate, iar pantofii cu platformă îi completau ținuta neadecvată.

Ce părere aveți de ținutele alese de aceste vedete?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments