VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Brad Pitt si Angelina Jolie se vor casatori in curand

293x393_brad_si_angelina vedetepenet.roUna din cele mai indragite perechi din showbiz, Brad Pitt si Angelina Jolie, se va casatori in perioada urmatoare. Informatia vine chiar de la Brad Pitt care, la premiera noului sau film “Killing Them Softly” a declarat ca el si partenera sa se vor casatori “in curand”, relateaza The Sun.

“Copiii pun din ce in ce mai multe presiuni pe noi si e ceva ce vreau sa fac in timpul vietii lor, dar de asemenea simt si ca a sosit momentul”, a spus Brad Pitt. Acesta a mai adaugat a mai adaugat ca “Se apropie timpul. Va avea loc in curand. Am o presimtire buna legata de asta”.

Brad Pitt a cerut-o in casatorie pe Angelina in primavara acestui an, desi cei doi jurasera ca nu vor deveni sot si sotie pana cand casnicia intre persoane de acelasi sex nu va fi legala in toate cele 50 de state americane.

Cei doi sunt impreuna din 2005, cand s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei “Domnul si doamna Smith” (Mr. & Mrs. Smith) si au impreuna sase copii: Maddox, Pax si Zahara, in varsta de 11, opt si sapte ani – adoptati -, Shiloh, in varsta de sase ani, si gemenii de patru ani Knox si Vivienne – copii naturali.


*

LIKE VedetePeNet.ro