Beyoncé îşi plănuieşte revenirea în muzică şi film!

Deşi au trecut doar câteva săptămâni de la naşterea fetiţei sale, Blue Ivy Carter, Beyoncé îşi plănuieşte deja revenirea în muzică, dar şi pe marile ecrane.

Cunoscută pentru etica sa deosebită când vine vorba de proiectele în care se implică, Beyoncé l-a contactat deja pe producătorul Ryan Tedder, frontman-ul OneRepublic, în ceea ce priveşte lucrul la un nou album, acesta dezvăluind planurile lui Beyonce într-un interviu.

‘Este logic că noul album al lui Beyoncé va fi influenţat de naşterea fetiţei sale, Blue Ivy, dar o conversaţie legată de acest nou proiect abia s-a încheiat.

Îi dai cel mai bun material pe care îl ai. Este un filtru fenomenal… poate anticipa ce trend urmează să apară. Are două proiecte în curs pentru anul acesta. Nu o poţi opri.’

După cum vă spuneam mai sus, 2012 nu va fi un an bazat doar pe proiectele muzicale pentru Beyoncé, ci şi pe partea cinematografică a carierei sale. Astfel, Bey plănuieşte un film intitulat ‘A Star Is Born‘, de regia căruia se va ocupa celebrul Clint Eastwood.

Cu Diane Warren şi Ryan Tedder lucrând deja la piese pentru al 5-lea album al divei din Houston, şi Clint Eastwood regizându-i filmul în care va avea rolul principal, putem deduce că Beyoncé are planuri mari pentru 2012: un Oscar şi supremaţia în clasamente fiind ţintele artistei.

Ţinteşte ea prea sus?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments