Atunci şi acum. Vedetele de la Hollywood parcă întineresc (foto)

Starurile de la Hollywood reprezintă un etalon de frumuseţe pentru femeile din toată lumea. Actriţe, fotomodele, cântăreţe, toate par să nu fie afectate de trecerea timpului. Este şi firesc să aiba grijă de imaginea lor. Fotografii dornici de senzaţional sunt mereu pe urmele lor, gata să îi surprindă în orice ipostază. Pe de altă parte, resursele băneşti nu reprezintă o problemă în regatul cinematografiei mondiale şi permit accesul către cele mai noi tehnologii antiîmbătrânire şi cei mai buni cosmeticieni. Să nu uităm că lupta împotriva ridurilor este influenţată şi de concurenţa acerbă sau, pur şi simplu, de dorinţele personale de a arăta cât mai bine.

Aveţi mai jos o parte dintre vedetele care sfidează timpul.

Enjoy!

1. Cindy Crawford. Vă vine să credeţi că fotomodelul are 46 de ani?

2. Courtney Cox. La 47 de ani, noţiunea trecerii timpului nu are nicio însemnătate pentru Courtney.

3. Halle Berry. Frumoasa actriţă a ajuns la 45 de ani, iar chipul său este neschimbat. Merită un „WOW!!!”.

4. Hellen Mirren. Genele ruseşti din partea mamei îşi spun cuvântul. La 66 de ani, Helen este o prezenţă încântătoare.

5. Jennifer Aniston. Este una dintre cele mai apreciate şi iubite actriţe de la Hollywood. Din partea tatălui are origini greceşti, iar din partea mamei are origini italiene şi scoţiene. Simpatica Jennifer are 42 de ani.

6. Julia Roberts. Pretty Woman a ajuns la 43 de ani.

7. Kate Winslet. Îndrăgita actriţă, câştigătoare a unui premiu Oscar, va împlini 37 de ani.

8. Meryl Streep. Cunoscută pentru uşurinţa cu care abordează cele mai grele roluri, Meryl Streep deţine recordul pentru cele mai multe nominalizări la premiile Oscar (16) şi la Globurile de Aur (25). La doar 62 de ani, Meryl Streep mai are multe de spus în domeniul cinematografiei. Curând o vom putea admira în rolul Doamnei de Fier – Margaret Thatcher.

9. Sarah Jessica Parker. Indrăgita actriţă are 46 de ani. Sarah are origini evreieşti din partea tatălui – originar din Europa de Est, iar din partea mamei se poate lăuda cu „rădăcini” britanice şi germane.

10. Sharon Stone. Numele său este sinonim cu filmul care i-a adus celebritatate „Basic Instinct”. La 53 de ani nu şi-a pierdut deloc din farmecul de odinioară, ramânând una dintre cele mai sexy actriţe.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments