Ashton Kutcher luptă împotriva sclaviei sexuale (video)

După ce au urmărit un documentar despre traficul de carne vie, Ashton şi Demi au decis înfiinţarea unei fundaţii care să lupte împotriva sclaviei sexuale în Statele Unite ale Americii.
„Am văzut fetiţe de 6 şi 7 ani violate pentru profit” spune Kutcher. „Nu vreau să traiesc într-o lume în care aceste lucruri se întâmplă şi să rămân indiferent.”
Moore şi Kutcher au mers cu investigaţiile mai departe şi au descoperit că numai în SUA sunt vândute pentru sex între 100 000 şi 300 000 de fete, iar la nivel mondial 1.000.000 practică prostituţia, întreaga industrie generând anual 39 de miliarde de dolari.

„Vârsta medie a unei fete implicate în această activitate este 13 ani, iar vârsta medie a unui bărbat care plăteşte pentru aceste servicii este 30, nu are probleme cu legea şi are un loc de muncă bine plătit.” a adăugat Ashton.

Kutcher spune că aceasta campanie „Bărbaţii adevăraţi nu cumpără fete” conţine un mesaj care speră să îi facă pe oameni să îl transmită din dorinţa de a schimba ceva şi se adresează în special bărbaţilor, fiind în acelaşi timp, amuzant şi informativ.

Ashton şi fundaţia sa au lansat mai multe clipuri în care au apărut celebrităţi precum Justin Timberlake, Sean Penn, Bradley Cooper şi Jamie Foxx.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments