Amy Winehouse va avea statuie la Londra!

Amy Winehouse_vedetepenet.ro

 

Amy Winehouse va avea o statuie la Londra, în spatele acestei iniţiative fiind chiar tatăl artistei, Mitch Winehouse. Conform Contact Music, tot el a mai menţionat că şi-ar dori ca monumentul să fie amplasat în Camden Town, cartierul din Londra în care cântăreaţa a locuit după ce a cunoscut celebritatea.

Statuia urmează să fie dezvelită pe 14 septembrie 2014, această dată având o semnificaţie specială: în această zi, artista ar fi trebuit să împlinească 30 de ani.

„Pe 14 septembrie 2014, la Roundhouse, în Camden Town, vom dezveli statuia lui Amy. Ceremonia va fi însoţită de un concert. Până acum, sprijinul din partea celorlalţi artişti a fost incredibil. Vom face un concert asemănător cu Live Aid, ce va dura patru, cinci sau şase ore. Fiecare artist prezent la eveniment va cânta câteva piese, ceea ce înseamnă că va fi multă lume prezentă”, a declarat tatăl artistei.

Acest anunţ vine la scurt timp după prima ediţie a Amy Winehouse Foundation Ball, fiind întâmpinat cu mult entuziasm din partea fanilor de pe tot globul. Producătorul Mark Ronson este cel care a organizat acest eveniment în memoria artistei care a decedat anul trecut, la doar 27 de ani.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments