Adele revine pe scenă!

Este oficial, Adele revine pe scenă! Revenirea cântăreţei britanice pe scenă a fost confirmată de către ea însăşi, pe Twitter:

‘O să cânt, o să cânt la Grammy-uri. A trecut atâta timp încât am uitat că sunt o cântăreaţă! Abia aştept, vorbim în curând.’

Aceasta va fi prima performanţă live a cântăreţei de la operaţia la corzile vocale suferită anul trecut. În timp ce Adele a uitat poate că e o cântăreaţă, publicul cu siguranţă nu a făcut asta. Interpreta hitului ‘Set Fire To The Rain‘ a ajuns la 3 hituri care au urcat în vârful Billboard Hot 100, albumul ‘21‘ a vândut mai bine de 16 milioane exemplare în lumea întreagă, iar Adele este nominalizată la şase premii Grammy, incluzând ‘Cântecul anului’, pentru ‘Rolling In The Deep‘, sau ‘Albumul anului’, pentru ’21’.

Nu ştim încă ce piesă va cânta Adele, dar, ţinând cont de succesul nebun pe care l-a avut în 2011, orice piesă va fi bine primită.

Cea de-a 54-a ediţie a premiilor Grammy va avea loc în data de 12 februarie. În cadrul galei, vor mai cânta artişti precum Coldplay, Rihanna, Foo Fighters, Bruno Mars, Nicki Minaj, Taylor Swift sau Kelly Clarkson.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments