Adam Lambert, turneu cu trupa Queen!

Este oficial, interpretul hitului ‘Whataya Want From Me‘, Adam Lambert, va merge într-un turneu alături de membrii legendarei formaţii Queen!

După ce membrul Queen Roger Taylor a lăsat să se înţeleagă că Lambert va merge în turneu cu trupa Queen, Lambert a confirmat zvonurile conform cărura îl va înlocui pe scenă pe Freddie Mercury, pentru publicaţia britanică Daily Mail:

Intenţia este de a aduce un tribut lui Freddie şi formaţiei, prin interpretarea unor cântece al naibii de grozave! Vrem să păstrăm muzica vie pentru fani şi să îi dăm o energie de care Freddie ar fi mândru.

Nu este pentru prima dată când Adam Lambert va cânta alături de membrii formaţiei Queen. Adam şi formaţia au cântat pentru prima dată în cadrul finalei American Idol din 2009, finală pe care Adam Lambert a pierdut-o în faţa lui Kris Allen, dar şi în cadrul premiilor MTV European Music Awards, din noiembrie anul trecut.

Adam Lambert se va alătura formaţiei în cadrul Festivalului Sonisphere, care va avea date în întreaga Europă. Una dintre opririle din cadrul turneului va avea loc în Knewborth, Marea Britanie, unde Freddie Mercury a cântat, pentru ultima dată alături de membrii Queen, în anul 1986.

Credeţi că va reuşi Adam Lambert să se ridice la standardele impuse de fanii Queen?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments