Actorul Salman Khan condamnat la cinci ani de închisoare

Actorul Salman Khan condamnat la cinci ani de închisoare. Acesta este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood și este acuzat de ucidere din culpă după ce, în urmă cu 13 ani, a lovit mortal cu maşina un bărbat şi a fugit de la locul accidentului. El a fost condamnat miercuri la cinci ani de închisoare.

Pe 28 septembrie 2002, Salman Khan a lovit cu maşina cinci persoane fără adăpost, care dormeau pe un trotuar din suburbia Bandra (Mumbai), accident soldat cu moartea unui bărbat şi cu rănirea celorlalte patru persoane, informează bbc.com.

După ce procesul a trenat mai mulţi ani, în iulie 2013, un judecător a schimbat încadrarea de omor prin imprudenţă în aceea de omor din culpă.

Actorul indian a declarat în timpul procesului că şoferul lui se afla la volan în momentul producerii accidentului. Judecătorul a considerat însă că actorul era persoana care a condus automobilul şi, de asemenea, că starul bollywoodian se afla sub influenţa alcoolului. Potrivit BBC.com, avocaţii lui Salman Khan vor face recurs la verdictul pronunţat miercuri. Starul indian risca în acest proces o pedeapsă de 10 ani de închisoare.

Salman Khan este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood şi a jucat în peste 80 de filme cu mare succes la public. El este însă şi o vedetă controversată, fiind adesea descris ca „băiatul rău” al Bollywood-ului. Este de aşteptat ca acest proces să îi afecteze cariera, care a urmat o traiectorie ascendentă în ultimii ani.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Actorul Salman Khan, condamnat la inchisoare pentru ucidere din culpa – Monitorul de Vrancea- Actorul Salman Khan condamnat la cinci ani de inchisoare – Vedete pe net- Iulia Vantur, in lacrimi! Salman Khan, cinci ani de inchisoare – […]