50 Cent e de nerecunoscut. A slăbit 25 de kilograme

Rapper-ul 50 Cent a pierdut incredibil de mult din greutatea corporala, de la 97 de kilograme ajungând la 72. Nu vă îngrijorati însa, efortul a fost depus pentru următorul său film, „Things Fall Apart”, în care va interpreta rolul unui jucător de fotbal bolnav de cancer.

Performanţa de a slăbi 25 de kilograme a fost realizată în numai 9 săptămâni, timp în care a făcut efort fizic susţinut câte 3 ore pe zi şi a urmat o dietă bazată pe lichide. 50 Cent este co-producatorul acestui film, alături de Randall Emmett, partenerul său de la compania de producţie Cheetah Vision Films.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cosmin
Cosmin
12 years ago

nu pot sa cred ca este el, cred ca pozele sunt trucate

roxana
roxana
12 years ago

wow:O

rap'pa
rap'pa
12 years ago

sigur nu e 50, nu avea cum sa slabeasca in halul asta si nici de la ce nu avea, nici de la cel mai puternic drog nu slabesti in halul asta. deci fake picture

rock n roll forever
rock n roll forever
12 years ago

pe dracu.omul se pregateste sa joace intr un film.va avea un rol de om bolnav de cancer.aia cum arata ?is sanatosi nu?e un cancer in ultima faza,asa arata si 50 acum.

Oxy
Oxy
12 years ago

Daca ati vazut vreo poza cu 50 cent, pe bratul drept are tatuaje pana la umar, eu in pozele astea nu vad nici un tatuaj.. ce-a facut si-a scos tatuajele tot pentru film … Este o prostie!