„WebSiteStory”, primul film de lungmetraj al lui Dan Chisu.


Din 14 mai pe marile ecrane va rula „WebSiteStory”, primul film de lungmetraj al lui Dan Chisu in calitate de regizor.
Intitulata initial „Pac! Esti mort”, productia a fost realizata in Bucuresti pe durata a 12 zile, cu un buget de circa 120.000 euro.

WebSiteStory spune povestea a doua adolescente, Laura si Mira, care petrec o noapte intr-un club. Laura se imbata si fumeaza primul joint din viata ei. Dimineata nu-si mai aduce aminte de nimic si afla ca prietena ei a murit. Socata, vrea sa afle adevarul si descopera pe YouTube toate postarile Mirei. Dorinta de razbunare va pune stapanire pe Laura si astfel, va incepe aventura ei. Povestea adolescentei se intoarce, in final, pe net, acolo unde de altfel a si inceput.

„WebSiteStory este un experiment, un proiect pornit de la ideea ca un film despre tineri si problemele lor poate avea acuratete numai daca lasi acesti tineri sa se exprime. Am adunat cativa oameni incantati de aceasta provocare si le-am dat libertatea sa-si creeze personajele, sa si le defineasca”, a declarat regizorul filmului, Dan Chisu.

Din distributie fac parte actorii Crina Semciuc, Diana Gursca, Alexandru Oreste Scarlat Teodorescu, Serban Ionescu, Florin Piersic Jr., Dragos Bucur.

WebSiteStory este o productie Dakino Film.

Mai jos puteti viziona trailerului.

WebSiteStory Trailer from inksect.ro on Vimeo.

Sursa foto

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Aida Tanase
Aida Tanase
11 years ago

Filmul asta e copia fidela a vietii oricarui tanar cu varsta cuprinsa intre 17 si 27 de ani. Imi place mult si astept cu nerabdare sa-l vad.

Angye
Angye
11 years ago

Trailerul pare promitator!