VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Va exista o a doua parte a animaţiei Frozen

Veste bună pentru fanii animației Frozen. Filmul va avea parte de o continuare.

După ce, în urmă cu câteva zile, Jennifer Lee și Chris Buck, regizorii animației Frozen au infirmat zvonurile potrivit cărora o continuare a animației este în lucru, Bob Iger, CEO Disney, a anunțat ieri că mult-așteptatul Frozen 2 va deveni realitate. „Ne-am distrat foarte mult la lucrul pentru Frozen Fever – un scurtmetraj care va fi difuzat pe marile ecrane înaintea filmului Cinderella“, a mărturisit John Lasseter, director de creație pentru Disney și Pixar. „Regizorii au venit cu o idee minunată pentru partea a doua a filmului așa că vă vom purta din nou pe tărâmul Arendalle. Suntem extrem de bucuroși din acest motiv“, a adăugat Lasseter.

Frozen a apărut pe marile ecrane in 2013 și a fost un mare succes de box-office, devenind animația cu cele mai mari încasări din toate timpurile (1,2 miliarde de dolari). Anul trecut, animaţia a fost recompensată cu două premii Oscar, pentru Cel mai Bun Film de Animație și Cea mai Bună Melodie – Let It Go.

Kristen Bell, actrița care și-a împrumutat vocea Prințesei Ana, a confirmat și ea vestea printr-o fotografie pe Twitter.


*

LIKE VedetePeNet.ro