Transformers 4: Shia LaBoueuf a fost înlocuit de Mark Wahlberg!

Se pare că există o singură cale pentru a da un aer proaspăt (sau a distruge) o franciză  bine cunoscută: înlocuirea actorului din rolul principal. Regizorul Michael Bay tocmai a anunţat că Shia LaBoeuf va fi înlocuit de Mark Wahlberg în cel mai nou film din seria Transformers.

Acest lucru se întâmplă frecvent la Hollywood, iar schimbările se dovedesc a fi foarte inspirate în unele cazuri. Spre exemplu, Jeremy Renner i-a luat locul lui Matt Damon in seria Bourne, fără ca popularitatea peliculei să scadă semnificativ.

Transformers 4 Mark Wahlberg_vedetepenet.roDeşi iniţial Michael Bay a declarat că singurul proiect la care lucrează împreună cu Mark Wahlberg este pelicula Pain and Gain, regizorul a confirmat, în cele din urmă, zvonurile legate de o eventuală apariţie a lui Wahlberg în Transformers 4.

„Mark este grozav. Ne-am înţeles de minune cât am lucrat împreună la Pain and Gain, şi acum abia aştept să reluăm colaborarea. Un actor de calibrul său este perfect pentru a revigora franciza şi a duce mai departe povestea Transformers.” a spus Bay. Mark Wahlberg pare pregătit pentru presiunea la care va fi supus de un astfel de rol. Actorul american a revenit pe val in 2012, cu rolul din Ted. Filmul este despre John Bennett (interpretat de Mark Wahlberg), un bărbat care trebuie să aleagă între dragostea vieţii lui şi cel mai bun prieten din copilărie: Ted, un ursuleţ de pluş care a prins viaţă la dorinţa arzătoare a protagonistului.

Pe de altă parte, LaBeouf a susţinut în repetate rânduri că s-a săturat de jucat în filme care se bucură de un buget imens, dar cu un scenarii foarte stricte. „Nu este loc pentru a fi vizionar când vine vorba de astfel de filme.”, spune el. În interviul acordat pentru The Hollywood Reporter, acesta a mai explicat că visul lui ar fi să joace în filme de calitate, cu buget redus.

Primul Transformers a făcut senzaţie în anul 2007, când a avut încasări de peste 700 de milioane de dolari în întreaga lume.

A doua parte a seriei, intitulată ‘Transformers: Revenge Of The Fallen’ (2009), s-a bucurat de aceeaşi popularitate, aducând mai mult de 830 de milioane de dolari.

În anul 2011, al treilea film (care are şi o variantă 3D), ‘Transformers: Dark Of The Moon’ a avut încasări de aproximativ 1 miliard de dolari, depăşind cu mult aşteptările tuturor.

Michael Bay a mai anunţat că filmările pentru “Transformers 4″ vor începe în primăvara anului 2013, iar lansarea peliculei va avea loc în 2014.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments