Pelicula „The Wolfman”, pe locul 3 in Box Office in weekendul lansarii

Lansat data de: 12 februarie 2010
Bugetul de care a dispus: 150 milioane de $
Incasari: 99,175,705 de $
Genul: horror, thriller
Regizor: Joe Johnson
Durata: 125 de minute

Remake al filmului cu acelasi nume din 1941, The Wolfman aduce nume sonore precum: Benicio del Toro, Anthony Hopkins, Emily Blunt intr-o productie Universal Pictures. Participarea cunoscutului actor Anthony Hopkins in rolul lui Sir John Talbot tradeaza potentialul filmului de a fi la nivelul lucrarilor sale anterioare.
Povestea lui Lawrence Talbot, un nobil bantuit de fantome din trecut, este ademenit inapoi la locurile de bastina de catre averea familiei, dupa ce fratele sau dispare. Talbot porneste spre a descoperi ce s-a întamplat cu el, ceea ce ii aduce un destin tragic siesi. In cautarea acestuia observa ca ceva extrem de violent s-a intamplat cu satenii, un ceva cu puterea unei brute supernaturale care isi goleste de sange victimele. Apare un inspector din partea Scotland Yard, numit Aberlain, care doreste sa faca lumina in aceasta poveste cu iz engmatic.

The Wolfman vine intr-o perioada in care salile de cinematografie sunt dominate de productii cu tema mistica, cu vampiri si varcolaci. Acest film promite sa se ridice la asteptarile impatimitilor genului horror, fiind imbibat de cadre tulburatoare, in care varcolacul cu miscari de contorsionist isi face carare prin multime secerand in stanga si in dreapta, adoptand principiul ”Ucide sau vei fi ucis”. Filmul se bucura de o serie de efecte speciale care fac din el o productie cu totul si cu totul speciala.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
radical_din_3
radical_din_3
13 years ago

sincer nu prea mi-a placut filmul. dar am vazut imediat dupa si book of eli si a fost ok totul.