The Bounty Hunter – O arestare cu nabadai

Va mai amintiti desenele cu Tom si Jerry, cu incercarile continue ale pisicii de a prinde siretul soricel, ei bine, in The Bounty Hunter, soricelul ingenios se regaseste in personajul lui Cassidy Daley, o jurnalista arestata pentru o infractiune minora. Motanul nu este nimeni altul decat Milo, vanatorul de recompense, angajat s-o aduca inapoi. Problema e ca Milo, vanatorul, este defapt fostul sot al lui Cassidy, motiv pentru care sigur vor iesi scantei. Casatoria lor a fost una tulbure dar plina de pasiune, ca o joaca de-a soarecele si pisica. Bineinteles ca Milo tot incearca sa-si faca treaba si s-o aresteze pe isteata jurnalista care, surpriza! scapa de fiecare data! Daca o aresteaza ori ba, daca se reaprinde flacara pasiunii sau nu, va las pe voi sa descoperiti.

Filmul este unul atat de palpitant, ca nu te lasa sa respiri, decat ca sa iei din cand in cand cate o gura mare de aer intre sughiturile de ras, urmata de alta si de alta, asta doar din cauza ca regizorul care a realizat si filmul Hitch a stiut sa reia reteta succesului, s-o condimenteze bine si sa faca o productie delicioasa presarata cu momente de romantism, comedie si nelipsitele impuscaturi.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angye
Angye
13 years ago

Da, foarte draguta alaturarea celor doi actori…Jennifer Aniston a avut parte de multe roluri bune in ultimul timp, iar de Gerard Butler nici nu mai spun…e un scotian de nota 10.