Leonardo DiCaprio in Shutter Island, din februarie la cinema

Lansare in Romania: 25.02.2010

Buget: $100,000,000

Castiguri in primul weekendul: $ 40,200,000

Durata: 138 minute

Poveste:   Actiunea este amplasata intr- un ospiciu construit sub forma legendarei inchisori Alcatraz, pe la mijlocul anilor 50, astfel, locul este izolat si misterios. Acesta este vizitat de catre detectivul Teddy Daniels, care are menirea de a investiga disparitia unei criminale din cadrul institutiei.

Ce aduce nou filmul „Shutter Island” este o intriga speciala: detectivul desemnat sa rezolve cazul renunta la statutul sau si chiar la libertatea de dinafara fortaretei pentru a intelege ce se s-a intamplat cu disparuta sau poate pentru a desconspira tratamentele inumane aplicate in cadrul acestei fortarete, devind practic unul dintre locuitorii ei.

Ne este descoperit un Leonardo DiCaprio matur, construit perfect pentru rolul detectivului de la mijlocul anilor 50. Intriga se inteteste cand Teddy Daniels descopera biletelul care desconspira aparitia unui al 67-lea pacient.

Amestec de mister si fantezie, sau doar efectul unui tratament de-a dreptul sinistru, filmul imbina trei genuri: drama, mister si thriller.

Pentru a viziona trailerul puteti da clic aici

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Angye
Angye
13 years ago

De cand a aparut, toate fetele care nu-l apreciau pe Leonardo di Caprio sau care inca il vedeau ca pe pustiul din Titanic…odata cu aparitia filmului Shutter Island si-au schimbat parerea la 360 de grade…