„Sherlock Holmes: A Game of Shadows” (trailer)

În filmul „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”Robert Downey Jr. reia rolul celui mai faimos detectiv din lume – Sherlock Holmes, iar Jude Law revine în rolul colegului acestuia, Dr. Watson.

Sherlock Holmes a fost dintotdeauna cel mai deştept bărbat din domeniul său…asta până acum. Şi-a făcut apariţia o minte criminală -în persoana profesorului Moriarty, care nu numai că îi este egal din punct de vedere al inteligenţei, dar capacitatea lui de a face rau, îmbinată cu lipsa conştiinţei îi poate oferi un avantaj în faţa renumitului detectiv.

Când prinţul Austriei este descoperit mort, autorităţile consideră cazul o sinucidere. Dar Sherlock Holmes observă că prinţul a fost victima unei crime – o crimă care este doar o mică parte dintr-un puzzle mare şi complex „desenat” de profesorul Moriarty. Îmbinând utilul cu plăcutul, Holmes urmăreşte indiciile până într-un club subteran destinat bărbaţilor unde el şi fratele său Mycroft Holmes (Stephen Fly) sărbătoresc ultima noapte de burlăcie a Doctorului Watson. Aici Sherlock o întâlneşte pe Sim (Noomi Rapace), o ghicitoare care vede mai multe decât spune şi a cărei implicare fără voie în acest caz o transformă în următoarea ţintă a criminalului. Holmes reuşeşte să o salveze, apoi Sim îi intoarce favorul şi se oferă să îl ajute. Investigaţia devine şi mai periculoasă, iar acţiunea se mută pe vechiul continent: Din Marea Britanie în Franţa, din Franţa în Germania apoi în Elvetia. Însă vicleanul Moriarty este cu un pas înainte şi ţese o pânză a morţii şi distrugerii ca parte a unui plan măreţ. Dacă planul diabolic îi reuşeşte va schimba cursul istoriei.

Data lansare – 16 decembrie 2011.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
11 years ago

Primul a fost o adevarata reusita si din cate vad, nici al doilea nu va dezamagi