VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Prison Break continua cu sezonul 5

Si iata ca incepe din nou serialul “Prison Break”. Pe 17 aprilie a aparut “Prison Break Sezonul 5”, sezonul pe care toata lumea l-a asteaptat cu sufletul la gura.

Oare ce surprize ne mai pregatesc scenaristii? De fiecare data au fost inventivi si au schimbat cursul povestii intr-o maniera surprinzatoare si unica. Ce personaje vor mai aparea? Dar oare ce personaje vor mai disparea?

Cum deja suntem obisnuiti cu astfel de lucruri cine stie la ce ne putem astepta, povestea pana acum este una spectaculoasa, cine stie cum se v-a mai schimba de la sezon la sezon si de la episod la episod, cu intorsaturi de situatii care mai de care mai ciudate.
Un lucru e sigur, Michael Scofield si Lincoln Burrows revin in forta cu un singur scop, de a distruge Compania odata pentru totdeauna, cine li se alatura si cine nu, ei bine vom vedea.

Vizionare placuta!

Sursa


157 comentarii
  1. plm.. nu vreau sa cred ca Michael a murit! vreau sezonul 5!

  2. Oamenii buni .. Sezonul 5 o sa apara pt daca ati fost atenti in video Michael Scofield sta langa mormat si plange si inca o secventa cand sara ii spune ca pe copilul lor il cheama Michael decii .. Cei care cred ca va aparea sa aiba rabdare si bravo lor pt ca au fost atenti la video .. Asteptare placuta

  3. Deci sa intelegeti, Michael si-a inscenat moartea cu un motiv, nu il stiu dar nu este mort.

*

LIKE VedetePeNet.ro