Prequel pentru ‘Sex and the City’

 

Veşti bune… sau mai puţin bune pentru fanii francizei ‘Sex and the City‘. După îndelungi discuţii şi negocieri, televiziunea americană transmisă prin cablu, The CW, a decis ca un prequel al popularului serial ‘Sex and the City’ să se pună în realizare. Ce înseamnă practic asta? Se va filma un episod pilot pentru noul serial, intitulat ‘The Carrie Diaries‘, serial a cărei acţiune se va desfăşura în anii ’80, şi va cuprinde întâmplările prin care îndrăgitul personaj Carrie Bradshaw (intepretat în versiunea originală de către Sarah Jessica Parker) a trecut pe parcursul adolescenţei, ‘punându-şi primele întrebări despre dragoste, sex, prietenie şi familie în timp ce explorează viaţa de liceu şi Manhattan-ul în sine.’

Se pare că de acest episod pilot al noii producţii se vor ocupa scenariştii renumitului serial ‘Gossip Girl’, Josh Schwartz şi Stephanie Savage. Semne de întrebare apar deja, ţinând cont că o mare parte din fanii ‘Sex and the City’ intenţionează să saboteze noua producţie, considerându-o ca fiind ‘o metodă disperată pentru a atrage bani’.

‘Sex and the City’, transmis original de HBO, a devenit unul dintre cele mai cunoscute seriale de televiziune între anii 1998-2004. Serialul, care le avea ca protagoniste pe Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Cynthia Nixon şi Kristin Davis, s-a bucurat de un real succes, punând accent pe viaţa femeii trecute de 30 de ani, rolul acesteia în societate, precum şi pe relaţiile ei cu sexul opus.

Va reuşi oare noua Carrie Bradshaw să atragă un număr decent de telespectatori în faţa ecranelor pentru episodul pilot al serialului, sau viaţa ei de adolescentă tipică a Manhattan-ului nu va părea prea interesantă publicului? Asta rămâne de văzut.

În fine, dacă vă era dor de ‘Sex and the City’, aveţi mai jos un filmuleţ cu cele mai bune momente ale Samanthei Jones. Merită privit! 😀

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments