Lenny Kravitz din nou pe marele ecran


Lenny Kravitz în rolul lui Marvin Gaye vedetepenetro

 

Deși este, momentan, doar un zvon, fanii lui Lenny Kravitz au un motiv de bucurie astăzi. După apariții minore în Precious și Hunger Games, se pare că solistul a primit primul său rol principal într-un film. Aparent, regizorul Julien Temple i-a acordat lui Kravitz oportunitatea de a-l interpreta pe celebrul Marvin Gaye într-un bazat pe viaţa acestuia.

 

 

Se pare că povestea filmului se va construi în jurul ultimilor ani de viață ai lui Marvin Gaye, o perioadă tumultoasă pentru artist, din cauza problemelor financiare și a dependenței sale de alcool.  Acesta se mută în Belgia, unde înregistrează ultimul său album intitulat Midnight Love. La scurt timp, se întoarce în Los Angeles unde, în urma unei altercații, este împușcat de tatăl său.

Regizorul britanic, Julien Temple este cunoscut publicului pentru multe alte filme și documentare devenite celebre – The Great Rock’n’Roll Swindle, Absolute Beginners, Glastonbury, The Sex Pistols – There will always be an England- dar și pentru regizarea a numeroase videoclipuri pentru artiști precum Janet Jackson, David Bowie, The Rolling Stones sau Whitney Houston.

Credeți că este Lenny Kravitz cea mai bună alegere pentru rolul lui Marvin Gaye?


0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments