Game of Thrones – Trailer (sezonul 2)

Cei de la HBO au uploadat pe Youtube un teaser pentru al doilea sezon al serialului de mare succes, ‘Game of Thrones‘. Sezonul al doilea din ‘Game of Thrones’ va debuta în aprilie 2012, şi precum primul sezon, va avea 10 episoade.

‘Game of Thrones’ este adaptat după seria ‘A Song Of Ice And Fire’, scrisă de George R.R. Martin. 7 familii nobiliare luptă pentru controlul politic şi militar al miticului ţinut Westeros. Robert Baratheon, regele respectivului ţinut, îi cere prietenului său de o viaţă, Eddard Stark, să
îi devină consultant oficial. Bănuind că predecesorul său a fost asasinat, Eddard acceptă propunerea regelui doar pentru a putea investiga în voie crima. Familia reginei complotează în linişte şi cu tenacitate, în timp ce clanul Targaryen, cândva aflat la putere, nu renunţă la ideea de a reveni pe tron. În timp ce aceste reţele complicate de comploturi, planuri, contraplanuri şi asasinate, condimentează existenţa celor din Westeros, la nord de ţinut o forţă malefică se trezeşte cu poftă de răzbunare.

Personal, aştept al doilea sezon cu nerăbdare! Finalul primului sezon m-a lăsat cu gura căscată, şi trailerul pentru al doilea sezon e foarte bun. Atmosfera serialului, scenariul impecabil, decorurile şi mai ales jocul actoricesc care nu a fost trecut cu vederea de marii critici, fac din ‘Game Of Thrones’ cel mai bun show nou de televiziune al anului 2011. Şi pariez c-or s-o ţină tot aşa.

În fine, aveţi mai jos trailerul. Păreri?

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments