VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

EA este prima femeie din Romania care a jucat in filme pentru adulti VIZIONEAZA AICI FILMUL IN CARE APARE EUGENIA SERBAN

Eugenia Şerban, prima femeie din România care a jucat în filme pentru adulţi, a ajuns la vârsta de 49 de ani şi se străduieşte să se menţină în formă. A recunoscut că a apelat la bisturiul medicului estetician pentru diferite intervenţii faciale, însă nu vrea să abuzeze de aceste tehnici.

WOW Filmul porno la care jumatate de milion de oameni au scris AMIN!

”Mi-am făcut o terapie botox. Până să ajung să-mi fac un lifting (sper să mai dureze câţiva ani de zile) mai fac câte un artificiu. (…) Sunt de acord cu aceste terapii care nu sunt atât de invazive. La anul fac 50 de ani, dar mă simt şi gândesc ca la 25. Am vârsta fiului meu.

Delfini din plus cu PENIS, intr-un magazin din Romania FOTO

Sunt o norocoasă. Nu-mi place să ţin regimuri. Dar mai am grijă seara să nu mănânc. Uneori, mai dau iama, dar încerc să nu exagerez. Nu mă apuc să mănânc seara slană şi pâine. (…) Fac masaj. Merg prin parc, pe jos. Dar aş minţi să spun acum că mă duc la sală”, a spus Eugenia .

Actriţa este recunoscută pentru scenele de sex pe care le-a filmat în 2003, pentru filmul „Dulcea saună a morţii”, atunci când a fost protagonista primului film pentru adulţi cu românce dintr-un film românesc. Tot ea a fost prima româncă ce a fost ofertată să pozeze goală în Playboy, însă nu a vrut să audă de aşa ceva: „Am fost propusă pentru prima copertă Playboy, dar am refuzat. Problema a fost că atunci când se lansa, copilul meu începea prima zi de şcoală şi nu aş fi vrut ca el să se ducă cu coperta cu mămica. Asta a fost motivul şi scuza mea perfectă. Era vorba despre o sumă cu multe zero-uri, iar şedinţa foto ar fi avut loc în Statele Unite ale Americii”, explica ea.

 


*

LIKE VedetePeNet.ro