VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

“Drive” cu Ryan Gosling (trailer)

Ryan Gosling joacă rolul unui bărbat care în timpul zilei îşi pune viaţa în pericol fiind cascador pentru filmele de acţiune, iar în timpul nopţii devine pionul principal al jafurilor armate. Deşi este un singuratic, Driver se îndrăgosteşte de vecina sa, Irene (Carey Mulligan), o tânără şi vulnerabilă mamă ce este atrasă în anturaje dubioase odată cu întoarcerea soţului puşcăriaş, Standard (Oscar Isaac).

După un jaf prin care încearcă să facă rost de bani pentru a plăti taxă de protecţie lui Standard, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi Driver se vede în situaţia delicată de a fugi pentru a o apăra pe femeia pe care o iubeşte, pe urma lui aflându-se criminali periculoşi (Albert Brooks, Ron Pearlman). Când realizează că gangsterii doresc mai mult decât geanta cu bani din maşina sa – îi vor pe Irene şi pe fiul acesteia – Driver se vede obligat să ia atitudine.

Data lansare – 16 septembrie 2011.


9 comentarii
  1. Daca a fost nominalizat la Palme d’Or cred ca e ceva de capul lui mai ales ca rolul principal il joaca Ryan Gosling

  2. Eu nu prea tin cont de premii ma uit la ce imi place ce ma atrage, intamplator mi-a povestit cineva de filmul astia si am intrat sa vad trailerul. Trebuie sa recunosc ca se prezinta bine si chiar vreau sa il vad.

  3. Cred ca o sa “rupa gura targului”:D are toate elementele unui film de actiune bun

  4. Abia il astept, o sa fie senzatie

  5. Mi se pare inspirat, deosebit fata de ce am vazut anul asta

  6. Pare sa fie fain filmul

  7. Cred ca o sa fie reusit, am citit numai review-uri pozitive

  8. Si eu abia il astept

  9. Am fost eu sa il vad, e mai mult decat superb

*