Din 2 iulie, Saga Amurg: Eclipsa si in Romania

 

  

Eclipse, cel mai nou film din seria Twilight, se difuzeaza incepand de astazi si in cinematografele din Romania.  In Saga Amurg: Eclipsa, cel de-al treilea film al seriei, raul care a pandit din umbra pana acum isi arata coltii.

Orasul Seattle este devastat de o serie de crime sangeroase si disparitii misterioase. Creand o armata dintr-o rasa noua de vampiri insetati de sange, malefica Victoria s-a intors pentru a se razbuna. Iar Bella, tinta principala, este acum in pericol de moarte. Uniti de acest secret infricosator, Edward si Jacob trebuie sa incerce sa uite rivalitatea dintre ei si sa se alieze pentru a o apara. In timp ce lupta pentru a supravietui, Bella este nevoita sa aleaga intre cei doi. Conflictul care mocneste de mii de ani intre vampiri si varcolaci se poate transforma acum intr-un adevarat razboi, declansat de decizia unei simple muritoare.  

Dar Bella mai are o alegere de facut, una care va schimba vietile tuturor. Dragostea si pasiunea se contopesc cu haosul si disperarea in cel mai asteptat film al verii.  

Incepand de astazi Saga Amurg: Eclipsa se difuzeaza in: Hollywood Multiplex, Movieplex, CinemaPRO, The Light Cinema, Baneasa Drive-In Cinema, Cinema Patria, Cinema City Cotroceni, Cinema City Sun Plaza, Cinema City Bacau, Cluj, Iasi, Pitesti, Timisoara, Cityplex Constanta, Odeon Cineplex Cluj, Hollywood Multiplex Lotus Oradea.  

Inca nu v-ati convins daca merita sau nu? Priviti trailerul si ne spuneti apoi.

 

Sursa: www.twilightsaga.ro   

  
 
 

 

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments