Diary of a Wimpy Kid – Ghid de supravietuire in gimnaziu

Faceti cunostinta cu pustiul care a facut cuvantul „fraier” sa para cool. Comedia de familie bazata pe romanul cu acelasi nume al lui Jeff Kinney, primul dintr-o serie care s-a vandut intr-o suma de aproximativ 28 de milioane de carti, Diary of a Wimpy Kid este cronica de aventura a pre-adolecentului Greg Heffley, un baietel istet care trebuie sa supravietuiasca unuia dintre cele mai inspaimantatoare momente din viata oricaruia…gimnaziul.

Pentru Greg, gimnaziul reprezinta in mare parte cea mai proasta idee care a existat vreodata. Este un loc plin cu sute de bombe sociale si nu in ultimul rand plin de cretini, wedgies (cu totii stim ce inseamna asta, auch!), batausi, surghiun la pranz servit in cantina si asezonat cu nenumarate alte forme de tortura sociala, mereu originale.

Pentru a supravietui chinului fara sfarsit si pentru a atinge  recunoasterea, statutul pe care el simte ca i se cuvine, Greg pune la cale o serie nesfarsita de scheme care mai de care mai inventive, toate acestea, desigur, o iau razna. Umilinta cu umlinta, el trece totul pe hartie intr-un jurnal care sa-i ateste suferintele.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments