VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Despre filmul “A STAR IS BORN” cu LADY GAGA si BRADLEY COOPER

“A Star Is Born” este filmul despre care se vorbește foarte mult în această perioadă.

Ocupă un loc bun în box office și se anunță ca fiind unul dintre favoritele la Oscar, asta pentru că tot mai mulți critici de film afirmă că nu are cum să lipsească de pe lista nominalizărilor.

Filmul este debutul regizoral al lui Bradley Cooper care joacă în rolul principal, e scenarist și producător al acestei pelicule.

Bradley Cooper interpretează rolul muzicianul Jackson Maine, care o întâlneşte pe tânăra aspirantă Ally (Lady Gaga) și de care se îndrăgostește. Ea tocmai renunțase la visul de a deveni o cântăreață de succes. Jack o ajută să pășească în lumina reflectoarelor, dar, în timp ce cariera lui Ally decolează, partea personală a relației lor se sfărâmă. În tot acest timp, Jack se luptă continuu cu propriii demoni.

Despre coloana sonoră a filmului nu putem spune decât că o vedem pe Lady Gaga cântând cu totul altă muzică decât cea cu care ne-a obișnuit, dar surpriza vine din partea lui Bradley Cooper. Acesta nu a fost dublat de nimeni, iar în film cântă pe bune. Pentru această performanță a declarat că s-a pregătit mai bine de șase luni. Albumul cu piesele de pe coloana sonoră a ajuns nr.1 în clasamentul Billboard 200.

 

FIlmul a avut premiera la Festivalul de film de la Veneția, pe 31 august 2018, unde a luat și un premiu. Este cu siguranță unul dintre cele mai bune filme ale anului și merită să-l vezi la cinema, pentru că muzica din peliculă trebuie ascultată la un standard ridicat, altfel, e păcat.


*

LIKE VedetePeNet.ro