VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Cel mai recent trailer al ultimului sezonului HOUSE OF CARDS | VIDEO

Prima femeie președinte al Statelor Unite are o misiune grea si multe de demonstrat. Claire Underwood e prezentata drept un presedinte primit cu un extraordinar scepticism.

Aceasta preia functia in ultimul sezon House of Cards de la sotul ei Frank (Kevin Spacey, concediat pentru acuzațiile de agresiune sexuală).

Cel mai recent trailer al sezonului (și ultimul) ne arată cam ce fel de viață va duce Claire în ultimul sezon. Sezonul final din House of Cards apare pe 2 noiembrie.

 

Iniţial, în toamna anului trecut, compania Netflix suspendase producţia celui de-al şaselea şi ultim sezon al serialului “House of Cards”, după ce Kevin Spacey a fost acuzat de hărţuire sexuală de Anthony Rapp – un actor care a jucat în producţii precum “Star Trek – Discovery” şi “Rent”. Acesta l-a acuzat pe Spacey că i-a făcut avansuri sexuale în urmă cu trei decenii, pe vremea când avea doar 14 ani.

Ulterior, compania Netflix a anunţat că filmările pentru serialul TV “House of Cards” vor fi reluate la începutul acestui an fără Kevin Spacey.

Sezonul al şaselea va avea premiera pe Netflix pe 2 noiembrie şi va avea opt episoade.

 


*