Brad Pitt şi Angelina Jolie vor să faca un nou film împreună

Brad Pitt şi soţia sa, Angelina Jolie, vor să apară din nou, împreună într-un film, deoarece Brad se întreabă: „De ce să nu facem totul împreună?” Cei doi s-au întâlnit la filmările pentru „Domnul şi Doamna Smith”, iar atracţia dintre ei a fost vizibilă pe ecran. Problema a fost că la acel moment Pitt era căsătorit cu Jennifer Aniston. La scurt timp după ce filmul a fost lansat, Brad şi Jennifer au divorţat, iar actorul şi-a întemeiat o familie cu Angelina.

Brad Pitt a vorbit despre familia sa cu mulţi membri:

„Când eram mic, am avut un prieten cu o familie numeroasă. Îmi plăcea la nebunie haosul din jurul mesei la micul dejun, competiţia şi gălăgia, mama care făcea clătite, sau tatăl care făcea clătite. Aceste lucruri şi-au lăsat o amprentă asupra mea.”

Despre colaborarea cu Angelina:

„Nu suntem genul care să se repete, dar ne-ar plăcea, pentru că acum alergăm între filmări, astfel încât unul dintre noi să poată fi cu copiii, iar celălalt să joace. Şi de ce să nu facem împreună asta? De ce să nu facem totul împreună?”

Brad se consideră acum un bărbat dedicat familiei:

„Cred ca scopurile mele înainte erau mai meschine…de la natură, dar acum sunt tată. Este mai important dacă fac un film, să însemne ceva, să nu fie superficial. Mai presus de toate, sunt foarte conştient că atunci când vor creşte, copiii mei vor vedea aceste lucruri şi vreau să înţeleagă ceva despre tatăl lor, să fie mândri de mine.”

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments