VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

AVENGERS: ENDGAME cel mai vizionat trailer din istorie VIDEO

Dupa o lunga asteptare, fanii au avut parte, in sfarsit, de primele imagini din “Avengers: Endgame”. 

Dupa lansarea celor 2:25 minute de montaj, fanii Marvel au analizat fiecare cadru in parte, speculand semnficatia titlului, “Endgame”, si intrebandu-se cat de mari sunt rolurile pe care Hawkeye si Ant-Man le vor juca in film, dupa absenta din “Avengers: Infinity War”.

Pentru ca fanii au vazut si revazut trailer-ul in repetate randuri, nu e de mirare ca acesta a batut recordul, transformandu-se in cel mai vizionat clip de promovare pe parcursul a 24 de ore. “Avengers: Endgame” a strans 289 de milioane de vizualizari!

Cu aceasta performanta uriasa, Marvel si-a batut propriul record, pe care l-a stabilit anterior cu trailerul de la “Avengers: Infinity War” – 230 de milioane de vizionari in aceeasi perioada.

Pe pozitia a treia in topul celor mai vizualizate trailere se afla clipul de prezentare al noului live-action “Lion King”, care a strans 224,6 milioane de vizualizari si s-a transformat in cel mai de succes debut al studiourilor Disney.

“Infinity War” si “Endgame”, cele mai vizualizate trailere din istorie

“Avengers: Endgame” va fi lansat pe 26 aprilie 2019 si va continua povestea din “Avengers: Infinity War”, in care mai bine din jumatate din super-eroii Marvel au disparut de pe fata Universului.

“Infinity War” a fost primul din cele doua filme care vor marca finalul Fazei Trei din Universul Cinematografic Marvel. A avut incasari de peste 678 de milioane de dolari in intreaga lume, dupa un debut domestic de peste 257 de milioane de dolari.

Lung-metrajul regizat de fratii Russo a contopit toate firelor narative din 18 pelicule ale Universului Cinematografic Marvel si a inclus super eroi precum Iron Man, Thor, Captain America si Black Panther.

Premisa filmului a fost una simpla: Thanos, un extraterestru obsedat de distrugerea universului, avea nevoie de toate cele 6 Pietre ale Infinitului pentru a-si duce la capat planurile malefice. Super-eroii Marvel au fost nevoiti sa gaseasca o metoda sa il opreasca, pentru a salva planeta.

Din pacate insa, la finalul lung-metrajului, Thanos pare sa-si fi dus la bun sfarsit planul, el eliminand mai bine de jumatate din Univers si ucigand multi dintre idolii din benzile desenate.


*