Alice in Wonderland – o noua aventura in Tara Minunilor

Nu ca ar exista vreun dubiu in legatura cu acest lucru, dar cand vine vorba de aceasta noua ecranizare a cartii lui Carol Lewis adaptata la cerintele secolului 21, Tim Burton este cel mai potrivit pentru acest lucru. Insa nici felul lui unic si inconfundabil de a regiza nu va pregateste pentru impactul adorabilul sau spectacol numit „Alice in Wonderland”.
O zgurdalnica pelicula care demonstreaza ca nu doar omuleti albastrii din productia lui James Cameron sunt demni de titulatura de film 3D, ci si „Alice” a sa.
Filmul o are in rolul principal pe Mia Wasikowska, care o intruchipeaza pe Alice, flata la varsta de 19 ani, care fuge din lumea reala ingrozita de ideea unui pretendent, si il urmareste din nou pe iepurasul alb spre taramul magic al copilariei sale – legat de care, in mod inexplicabil, nu are nici o amintire.
Toti invitatii asteptati isi fac aparitia la plictisitorul ceai de la ora 5, printre care: pisica de Cheshire, Tweedledum (Matt Lucas), si Nebunul Palariei (Johnny Depp), acestia o informeaza asupra destinului ei, cum ca ar trebui sa ucida dragonul si sa o rastoarne de la tron pe Regina Rosie. Astfel, Alice porneste in aceasta extraordinara calatorie, alaturi de ea aflandu-se cateva zeci de mii de spectatori gata-gata sa redecopere copilaria.

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Zuma
Editor
13 years ago

Abia astept sa il vad si eu:D:D:D:D:D

dino
dino
13 years ago

L-am vazut..e super super tare..iar depp e genial