VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Actorul Sebastian Stan, de origine română, va juca în noul film din seria “Căpitanul America”

Actorul Sebastian Stan, de origine română, va juca în noul film din seria “Căpitanul America”. Este al treilea film din franciza, “Captain America: Civil War” și va fi lansat pe marile ecrane pe 6 mai 2016, informează thewrap.com.

Actorii Don Cheadle, Jeremy Renner, Frank Grillo şi William Hurt vor reveni şi ei în acest nou film în care personajul care dă titlul seriei, interpretat de Chris Evans, se va lupta cu personajul Iron Man, jucat de Robert Downey Jr.

Paul Rudd, Paul Bettany şi Jeremy Renner au fost la rândul lor confirmaţi în distribuţia noii pelicule, de producătorii companiei Marvel Studios. Alături de Chris Evans şi Robert Downey Jr. vor fi prezenţi pe afiş Scarlett Johansson (Natasha Romanoff/ Black Widow), Sebastian Stan (Bucky Barnes/ Winter Soldier), Anthony Mackie (Sam Wilson/ Falcon), Don Cheadle (Jim Rhodes/ War Machine) şi Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff/ Scarlet Witch).

Filmările au debutat deja în oraşul Atlanta.

Producătorii au anunţat că şi alte câteva nume importante din industria cinematografică vor interpreta roluri de mai mică importanţă în “Căpitanul America 3”: Daniel Brühl îl va juca pe maleficul Baron Zemo, William Hurt îl va interpreta pe generalul Thaddeus “Thunderbold” Ross, iar Martin Freeman va juca un rol rămas deocamdată neprecizat.

Filmul “Captain America: Civil War”, regizat de Joe şi Anthony Russo, va fi lansat pe marile ecrane pe 6 mai 2016.

Primele două lungmetraje din această franciză – “Căpitanul America: Primul Răzbunător/ Captain America: The First Avenger” (2011) şi “Căpitanul America: Războinicul iernii/ Captain America: The Winter Soldier” (2014) – au generat încasări de aproape 1,1 miliarde de dolari pe plan mondial.

Născut în 1983, Sebastian Stan este un actor american de origine românǎ. El a părăsit România la vârsta de opt ani, alături de mama sa, de profesie pianistă, pentru a se muta la Viena şi ulterior la New York. În timpul şcolii a jucat în filme precum “Harvey”, “Cyrano de Bergerac”, “Little Shop of Horrors”, “Over Here” şi “West Side Story”. A studiat la Facultatea de Arte Mason Gross din cadrul Universitǎţii Rutgers, dar şi la Shakespeare’s Globe Theatre din Londra.

A devenit celebru datoritǎ rolurilor Jack Benjamin din drama “Kings” şi Carter Baizen din “Gossip Girls”.

Recent, actorul de origine română s-a remarcat cu rolul Pălărierul Nebun din serialul “Once Upon a Time” şi în miniseria TV “Political Animals”, în care a jucat alături de Ellen Burstyn şi Sigourney Weaver. În luna septembrie, Sebastian Stan va putea fi văzut pe marile ecrane din România în comedia cu accente dramatice “Ricki and the Flash”, în care o are ca parteneră pe celebra Meryl Streep.

 

 


*

LIKE VedetePeNet.ro