Jojo apare goala in filmul „Poker”

Jojo va juca in filmul „Poker”, o productie semnata Sergiu Nicolaescu si MediaPro Pictures, care va avea lansarea pe data de 9 aprilie. Actrita va interpreta rolul unei foste prostituate si va aparea goala in cateva scene.
Pe numele ei real, Catalina Grama (Jojo) si-a facut debutul in televizune la o emisiune de copii, apoi si-a inceput ascensiunea cu pasi mici, dar siguri, catre o cariera ce in prezent se intinde pe mai multe ramuri: televiziune (este membru cu drepturi depline in Grupul Divertis), muzica (desi nu a mai aparut demult cu o piesa noua, nu putem spune ca Jojo a esuat in industria muzicala), teatru ( joaca in piesa de teatru „Opera de trei parale”) si, mai nou, cinematografie.

Ea a declarat: „Debutul meu in cinematografie este ireal de spectaculos, mai ales datorita lucrului alaturi de domnul Nicolaescu si de ceilalti colegi de echipa, care sunt niste actori minunati”, a declarat Jojo, extrem de multumita de participarea la acest proiect.”


Regizorul filmului „Poker”, maestrul Sergiu Nicolaescu, a fost extrem de multumit de modul in care Catalina s-a purtat pe platourile de filmare si de rolul pe care l-a facut, marturisind ca membra trupei Divertis a fost prima persoana care i-a venit in minte pentru rolul Monicai, in momentul in care a citit scenariul:

„Eu am avut-o in minte pe Catalina pentru acest rol inca de prima oara cand am citit scenariul, iar instinctul meu a functionat perfect si de aceasta data. E o actrita foarte disciplinata, cu care am comunicat foarte bine inca din prima zi de filmare; s-a integrat rapid in echipa, si sunt convins ca interpretarea ei va fi apreciata de public. Cat despre secventa de la piscina, ea a existat de la inceput in scenariu si este perfect justificata de personaj – nu vreau sa va dau mai multe detalii pentru ca asta ar insemna sa devoalam prea mult din poveste.”

Sursa : showbiz.ro

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments