SummerJam 2010 (Afis Final si Lineup Complet)

SummerJam 2010 (Afis Final si Lineup Complet)
Lista de artisti ce vor fi prezenti la Summerjam Fest 2010 s-a intregit aproape cu trei saptamani inainte de inceputul festivalului. Pe cele trei scene ale de la Paulesti, vor aparea intre 2 si 4 iulie peste 50 de artisti si formatii alesi pe cu grija. Vom avea trei zile de distractie pe ritmuri de variate pornind de la dubstep si ajungand pana in zona hip-hop si reggae. Si pentru ca timpul trece repede si planurile trebuie facute din timp, am pus, incepand cu data de 10 iunie, in vanzare si bilete pentru o singura zi. Pretul acestora este de 50 RON (pentru vineri si sambata) si 40 RON (pentru duminica). In afara de biletele pe zile va mai puteti achizitiona abonamente ce garanteaza accesul in toate cele 3 zile ale festivalului la pretul de 120 RON.

Printre artistii de calibru international ce vor fi prezenti la Summerjam se numara Ziggi, Promoe, DJ Vadim Presents The Electric, Sean Price, Deekline, A-Skillz, Million Dan, JFB, Sabac Red si True Ingredients.


Ziggi a castigat premii precum “Best Album”, “Best Live Act” si “Best Artist” in Olanda si a fost situat 10 saptamani la rand pe locul 1 al topurilor de reggae din Germania. In 2007, Ziggi a castigat un prestigiu de necontestat, fiind invitat special, alaturi de trupa sa, The Renaissance Band, in turneul Gentleman’s Another Intensity European Tour – cel mai mare turneu al anului 2007. Ziggi va canta la Summerjam, pe langa hiturile ce l-au consacrat, si piese de pe noul sau EP, care a facut senzatie in lumea muzicii reggae din Europa.

Sean Price, alt artist venit pentru prima oara in Romania este considerat o legenda a muzicii hip-hop, avand peste 11 materiale discografice la activ si este membru fondator al celebrului grup Heltah Skeltah. De-a lungul carierei sale de peste 25 de ani, trei dintre albumele  la care a colaborat – D.I.R.T (Da Incredible Rap Team), Nocturnal, Monkey Barz – au fost considerate cele mai bune productii hip-hop ale anului de presa de specialitate din USA.

Printre numele de artisti romani, se numara formatii foarte apreciate pecum Parazitii, Suie Paparude, El Negro,  Aria Urbana, Blanoz Soundsystem si Silent Strike.


Parazitii, cea mai activa trupa din hip-hop-ul romanesc al ultimilor 20 ani sunt o trupa ce nu mai are nevoie de prezentare. Piese lor cu un puternic mesaj social sunt cunoscute de toata lumea si versurile lor sunt fredonate la fiecare colt de strada. La Summerjam veti avea ocazia sa auziti in premiera piese live ce sunt incluse pe noul album al trupei “Tot ce e bun tre’ sa dispara”, album ce va fi lansat pe data de 15 iunie.

Biletele pentru Summerjam Fest se pot achizitiona din reteaua Diverta (lista tuturor locatiilor aici) sau de pe MyTicket.ro la pretul de:

– 120 RON (abonament pe toata durata festivalului)

– 50 RON (Bilet pentru o zi – vineri sau sambata)

sau

– 40 RON (bilet pentru o singura zi – duminica).

0 0 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Mihnea
13 years ago

Ne vedem acolo, da?

Dyio
Dyio
13 years ago

Desigur:)

trackback

[…] pentru desfasurarea evenimentului este Padurea Paulesti. Pentru un line-up complet, da un click AICI. DJ Undoo prezinta, in exclusivitate pe Radio 21, SummerJam Mix cu o parte dintre artistii prezenti […]