VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Inconștientă sau pasionată de sport?

femeie insarcinata maraton.www .vedetepenet.ro  Inconștientă sau pasionată de sport?

Amber Miller era însărcinată în 39 de săptămâni când a decis să alerge cu orice preț la maratonul Chicago. Femeia a trecut linia de sosire în șase ore și 25 de minute.

Deși spre finalul cursei a început să aibă contracții, femeia în vârstă de 27 de ani a continuat să alerge, iar după terminarea maratonului a născut o fetiță.
„A fost cea mai lungă zi din viața mea, însă maratonul a fost mai ușor decât nașterea. Am alergat jumatate de cursă și am mers cealaltă jumătate. Așa am reușit să trec linia de sosire”, a spus proaspăta mămică.

Mămica pasionată de sport a declarat că a primit aprobarea medicului să alerge jumătate din maraton, iar soțul ei i-a fost alături pe perioada cursei și a susținut-o. Miller a spus că a alergat în mod regulat pe perioada sarcinii, iar organizatorii maratonului nu s-au opus participării sale la competiție. Nu este prima data când femeia, deși fiind însărcinată, nu a putut rezista unei competiții sportive. Amber a mai alergat în cadrul unui maraton și când a fost însărcinată în patru luni cu fiul ei, Caleb.

Ce părere aveți despre decizia femeii de a alerga la maraton, chiar dacă era însărcinată în 9 luni?

Un commentariu
  1. Deci ideea asta de a alerga la un marator in timp ce esti gravida in 9 luni mi se pare absolut prosteasca. o.O Adica esti pe cale sa nasti si ai chef d maratoane…nu stiu, dar mi se pare aiurea. N-am idee ce mentalitate are femeia aceasta, dar eu una NU as face asa ceva :o:o

*