VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Sandra N. lansează un nou videoclip, Ballerina

Sandra N. lansează un nou videoclip Ballerina www.vedetepenet.ro  230x230 Sandra N. lansează un nou videoclip, BallerinaSandra N. revine cu o atitudine mai matură, mai sexy și mai misterioasă: “Ballerina” promite să fie cel mai îndrăzneț single și cel mai catchy de până acum!

 

Single-ul “Ballerina” a fost compus de Adrian Sînă alături de Sandra N. care a scris și versurile. Aranjamentul a fost realizat de DJ Ackym și Orosz-Pal Jozsef în studiourile Premium Artist. Regia videoclipului este semnată de Alex Ceaușu iar filmările au avut loc într-o hală industrială unde artista și colegele ei dansatoare arată tot ce au mai bun.

 

“Filmările au durat 12 ore, timp în care ne-am confruntat cu temperaturi destul de scăzute. Atmosfera a fost însă atât de frumoasă și destinsă încât am uitat de frig și am lucrat cu cea mai mare plăcere. Sandra a fost minunată, întotdeauna se simte bine pe platourile de filmare și asta se poate vedea și în rezultatul final”, a declarat Alex Ceaușu, regizorul videoclipului.

 

*