VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Andrei Neagu lanseaza videoclipul piesei „The Way She Moves” VIDEO

Andrei Neagu lanseaza videoclipul piesei „The Way She Moves” VIDEO www.vedetepenet.ro  230x230 Andrei Neagu lanseaza videoclipul piesei „The Way She Moves” VIDEODupă ce a participat la preselecțiile pentru emisiuniile “Românii au talent”, “X Factor” și “Vocea României”, tânărul Andrei Neagu (25 de ani) şi-a continuat cariera şi a lansat un videeoclip nou la piesa „The Way She Moves”, piesă care a fost produsă de Gabriel Băruţă de la Mosquito Production.

Proiectul a atras publicul de la primul contact, fiind inspirată din experiențele personale ale artistului, clipul exprimând multă senzualitate și pasiune.

”Povestea ne arată un băiat aventurier, care nu reușește să aibă o relație stabilă până în momentul în care o întalnește pe ‘EA’. Matei Șopterean a fost regizor și D.O.P. la acest clip, iar scenariul e rezultatul colaborării noastre. Eu am venit cu idei, iar Matei a conturat totul, exact așa cum trebuie”, a precizat Andrei Neagu.

Tânărul, la doar 25 de ani, are un portofoliu impresionant ca și cântăreț și compozitor. Andrei a colaborat până acum cu ariști precum Gabriel Băruță, Bogdan Giurea (Spin; Popas Band), Florin Iordache, Masi (Tommo Production), Virgil Popescu, Puiu Pascu, Mike Vlahopol NAVI, şi mulţi alţii.

*