VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Actorul David Duchovny, pasionat de muzică, îşi lansează albumul de debut în luna mai

David Duchovny 2011 Shankbone 230x230 Actorul David Duchovny, pasionat de muzică, îşi lansează albumul de debut în luna maiActorul David Duchovny, starul serialelor de televiziune “Dosarele X/ The X Files” şi “Californication”, pasionat de muzică, a anunţat că îşi va lansa albumul de debut în luna mai.

Starul de televiziune a înfiinţat alături de doi prieteni, în 2014, trupa Weather. Trioul a finalizat înregistrările pentru primul său album, care se va intitula “Hell or Highwater” şi care va fi lansat de casa de discuri ThinkSay Records, informează contactmusic.com.

“Să fac acest disc a fost un vis devenit realitate, cu excepţia faptului că eu nu am avut acest vis – e încă un şoc pentru mine, când mă gândesc la felul în care acest proiect muzical a fost realizat. Tot ce ştiu în aceste momente este că aceste cântece reprezintă cea mai sinceră expresie a tot ce am făcut eu vreodată şi abia aştept să împărtăşesc această experienţă cu toată lumea”, a declarat David Duchovny.

Actorul îşi va promova albumul de debut prin intermediul unor apariţii la diverse posturi de televiziune, însă nu intenţionează să plece într-un turneu.

Actorul a declarat recent că doreşte să exploreze noi domenii de activitate şi a lansat în luna februarie primul său roman, intitulat “Holy Cow”.

David Duchovny va interpreta din nou rolul agentului FBI Fox Mulder, alături de colega sa Gillian Anderson, într-o nouă serie de şase episoade din “Dosarele X”. Filmările pentru acest serial SF vor debuta în luna iunie.

David Duchovny, în vârstă de 54 de ani, şi-a câştigat celebritatea cu rolul agentului FBI Fox Mulder, din serialul de televiziune SF “Dosarele X”, care a generat ulterior două lungmetraje pentru marile ecrane: “Dosarele X: Înfruntă viitorul” (1998) şi “Dosarele X: Vreau să cred” (2008). În 2008, David Duchovny a câştigat premiul Globul de Aur pentru cel mai bun actor într-o comedie pentru rolul Hank Moody, un scriitor dependent de sex care trece printr-o pană de inspiraţie, din serialul de televiziune “Californication”.

*