VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Voicu Panzar va avea un copil

voicu panzar b Voicu Panzar va avea un copil

Voicu Panzar, fostul sofer al Monicai Columbeanu, dar si reprezentanul tarii noastre la Mister World 2010, va deveni tatic.
Andreea Popa, fosta iubita a lui Ricky de Romania, a anuntat, joi, in direct la Happy Hour, ca este insarcinata in doua luni si jumatate cu Voicu Panzar, scrie Click.

Cei s-au cunoscut la o sala de sport din cartierul francez, unde de altfel Ricky are un apartament, iar intre ei s-a infiripat o relatie care are acum si un rezultat: un copil.

Pentru ca Andreea nu l-a putut contacta pe Voicu, modelul a aflat cel mai probabil ca va fi tatic in direct, de la tv.

“L-am cunoscut acum sase luni la o sala de sport din cartierul francez. Am incercat sa iau legatura cu el sa-i spun ca astept un copil, dar nu am primit nici un raspuns si am mers la mama lui in Turda”, spune Andreea, care sustine ca in ultimele 3 luni relatia lor a devenit destul de serioasa.

Tânăra a spus că a vrut să facă public faptul că aşteaptă copilul modelului, nu pentru a deveni faimoasă, ci pentru a-l conştientiza pe Voicu despre situaţia în care se află.

“Nu ştiu dacă să păstrez copilul sau nu, mai ales că nu-mi răspunde la telefon. Mama lui a primit foarte bucuroasă vestea, dar eu nu ştiu ce să fac”, a adăugat Andreea.

3 comentarii
  1. Inca una care se vrea faimoasa…prin scandal bineinteles…

  2. De fapt, nu va avea un copil. Totul a fost o farsa de 1 aprilie. Mi se pare cam deplasat sa faci asa ceva….

  3. what a slut.

*