VedetePeNet.ro Vedetele de la TV sunt si pe www

Show total la Gala Premiilor Online Radar de Media alături de Jayssa, Mike şi REEA

Miercuri, 22 februarie, a avut loc Gala Premiilor Online Radar de Media 2011, eveniment la care au participat, printre mulţi alţii, şi artiştii în devenire Jayssa, Mike şi REEA.

 Show total la Gala Premiilor Online Radar de Media alături de Jayssa, Mike şi REEA

Mike a facut show pe scenă alături de o blondă senzuală, interpretând un medley de la Usher, dar şi piesa “Save me”, care a făcut furori în străinătate. Artistul a reuşit performanţa de a acorda şi a primi un premiu în acelaşi moment. Deoarece Mihai Ristea nu a putut participa la eveniment pentru a-şi ridica premiul pentru “Cel Mai Bun Producător Muzical în 2011”, Mike a fost nevoit să păstreze trofeul, nu înainte de a ţine un discurs despre producătorul său.

Jayssa a incins atmosfera cu hitul “Senorita” şi cu piesa “Loco”, dar şi cu o nouă melodie, lansată în premieră şi intitulată “Brasil”. De asemenea Jayssa a urcat pe scenă alături de Jon Brian pentru a-i acorda un premiu special Ruxandrei Bar.

Nici REEA nu s-a lasat mai prejos! Artista a întreţinut atmosfera cu piesa “Real master” cântată în premieră. Momentul special pentru ea a fost când i-a acordat Laurei Cosoi premiul pentru “Cea Mai Sexy Vedetă din Media”.

reea laura cosoi.www .vedetepenet.ro  400x266 Show total la Gala Premiilor Online Radar de Media alături de Jayssa, Mike şi REEA

În perioada următoare cei trei tineri artişti pregătesc fanilor câteva surprize! Daca Mike pune la cale un concert într-un club din Bucureşti, iar REEA se pregăteşte pentru lansarea unui nou single, Jayssa continuă promovarea piesei “Loco”.

*